Rejseguide

Tre ting I skal opleve i kærlighedens by – Paris

Skal du og kæresten snart på ferie, er det oplagt, at turen går til Paris. Det er ikke for sjov, at byen bliver kaldt kærlighedens by. Den er nemlig fyldt med romantiske og hyggelige muligheder, som dig og din partner helt sikkert vil nyde til fulde. Vi har her i artiklen samlet tre ting, I skal opleve, hvis jeres rejse går til Paris.

Eiffeltårnet

Eiffeltårnet er ikke til at komme udenom. Det er kort sagt blevet et nationalsymbol for Frankrig og hovedstaden Paris. Eiffeltårnet er ikonisk, og I har begge set det i utallige film, hvilket ikke er uden grund. Det er epicentret for romantikken, og hver dag foregår der flere frierier under det smukke tårn, hvilket er romantisk i sig selv. Desuden kan I tage et smut op i tårnet, hvor der vil være god mulighed for at få taget et smukt billede sammen, som I kan få indrammet, når I kommer hjem til lille Danmark igen.

Louvré

Vil I opleve en mere kulturel del af Paris, er det en god ide, hvis I smutter en tur forbi Louvré. Dette smukke bygningsværk huser nogle af nutidens mest ekstraordinære kunstværker, og det er blandt andet muligt at se en af verdens mest berømte malerier, nemlig Mona Lisa. Derudover er der selvfølgelig et væld af andet kunst, som I kan nyde, hvis det er noget, der interesserer jer.

Besøg de hyggelige caféer

Der er mange seværdigheder i kærlighedens by, men I skal ikke sætte alle dage af til at udforske disse – nej, minimum en dag skal I bruge i den smukke by, hvor I blot går rundt og shopper samt nyder de mange overskønne caféer, der bliver budt på. Dette er hyggeligt udover alle grænser, og det er helt sikkert, at I får et lækkert måltid, som ikke vil blive glemt. Paris er nemlig kendt for deres madlavning, og lige meget hvilken café der bliver besøgt, er det helt sikkert, at I har en utrolig smagsoplevelse i vente.

Paris har mange muligheder, og specielt for kæresteparret er det en utrolig tur, der sent vil blive glemt. Selvfølgelig er det ikke billigt, men heldigvis kan du låne penge rundt omkring til lige det, der er brug for. Der er nemlig utrolig mange virksomheder, som udbyder kvik- og forbrugslån. Disse kan I bruge på præcis det, I har lyst til, og der er ingen sur bankmand, som holder øje med jer. Ved at søge på ”lån penge” eller på siden her, er der samlet et overblik over de mange muligheder, så I kan finde det lån, der er mest favorabelt for jer, når I skal låne penge til den dejlige tur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.