Rejseguide Rejsetips

Dette tøj skal du pakke i kufferten til sommerens rejse

Den danske sommer er over os, og det betyder for mange danskere en rejse sydpå til varmere himmelstrøg. Det betyder også, at kufferten skal pakkes, hvilket kan være en udfordring, når man ikke må tage hele klædeskabet med.

Læs videre hvor vi guider dig til, hvad du skal pakke i kufferten, så du ikke glemmer de allermest nødvendige beklædningsdele.

Hvor går rejsen hen?

Først og fremmest skal du undersøge nøje, hvordan man bør klæde sig i det land, du skal besøge. Rom, som er et populært feriemål, kræver blandt andet, at du ikke har korte shorts og nederdel på, hvis du skal besøge en af byens mange religiøse seværdigheder.

Ydermere ser man helst, at man har lange bukser og pæne sko på, når man skal ud at spise om aftenen. Hvis du tilegner dig en smule viden om din rejsedestination, bliver det straks meget nemmere for dig at pakke kufferten.

Husk også at tjek vejrudsigten kort før afrejse, så du ved, om du skal pakke et par varme bluser og lange bukser.

Det skal du pakke

Find tøjet til ferien og læg det hele frem på sengen eller gulvet. Husk både at pakke toppe, bluser, lange bukser, shorts og nederdele. Pak altid flere overdele end underdele, så du kan nøjes med kun at skifte blusen, inden I skal ud at spise om aftenen.

Pak også et par praktiske strandkjoler, der kan tåle at blive beskidte af sand og andet skidt. Hvis du skal ud og investere i nyt sommertøj, kan du med fordel købe tøj fra mærket Samsøe Samsøe, som altid er opdateret på de nye trends inden for modeverdenen. Du kan finde et bredt udvalg af deres tøj her.

Husk accessories

Selvom du skal på ferie, kan det stadig være en god idé at pakke en god portion accessoires, så du kan pifte selv det mest almindelige, praktiske tøj op, som du kan bruge om aftenen, når der skal drikkes kulørte drinks og spises god mad. Og det bedste ved det hele er, at accessoires ikke fylder alverden i kufferten.

Halskæder, øreringe, lette halstørklæder og en solhat er absolutte musthaves i din kuffert, når du skal ud at rejse.

Pak altid din kuffert, så der er en god portion plads tilovers. Det kan jo være at shoppegenet kommer på overarbejde på din ferie, og derfor skal der være plads til, at du kan tage dine nye indkøb med hjem til Danmark igen.

Start med at undersøg kutymen på din rejsedestination og pak efter vejrudsigten, så kan din kuffertpakning ikke gå helt galt. Vi ønsker dig en rigtig god rejse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.