Rejsetips

Tips til rejsen med Baby

Det kan føles svært og uoverskueligt, at skulle have en lille baby med på ferie. Skrækhistorier om flyveture og begrænsede udflugtsmuligheder, har fået mange til at bide negle ved tanken, om at skulle have den lille nye med på rejse. Men længslen efter at komme væk fra den vante hverdag, kan være utrolig tiltrængt. Det er en stor oplevelse at blive forældre, men en hverdag med barsel der hjemme kan godt komme til at virke kedelig for nogle.

Det behøves ikke at være en skrækkelig tanke at tage sit lille nye vidunder med på ferie, for der er rig mulighed for, at det kan blive den bedste ferie nogensinde. Der er selvfølgelig en del forberedelse, der skal gøres, som man måske ikke har været vant til, men det er ikke umuligt. Der findes heldigvis i dag en lang række guides og hjælpemidler, som kan give inspiration til, hvordan man kan afkræfte de mange skrækhistorier omkring at tage babyer med på rejse.

Flyveturen

Det er først og fremmest vigtigt, at tage sig god til i lufthavnen inden flyafrejse. Kom derfor i god tid, så der ikke er noget stress med at komme igennem check-in. Små børn er utrolig gode til at mærke stemninger. Det er derfor en god ting at være i god tid, så stemningen hele tiden er afslappet for forældrene. Dette vil afspejle barnet, som har lette ved at føle sig tryg og godt tilpas.

Det kan være svært for en baby, at sidde stille på en lang flyvetur, medmindre han/hun sover. Det kan være svært at forstå, at man skal sidde stille på et kedeligt sæde i så mange timer, når man ikke er så gammel.
Det kan derfor være en rigtigt god ting, at tage noget legetøj med, der kan stimulere barnet under flyveturen.
Det kan samtidig være godt, at have taget noget rart tøj og putteudstyr med til baby. På den måde er det nemmere for barnet at være godt tilpas på den lange flyvetur, hvor det optimale for alle er hvis Han/hun får sovet lidt. Dreamsforkids.dk er den komplette udbyder af putte/sove udstyr til babyer. Der er en bred vifte af produkter, der kan være utrolig brugbare når den første rejse skal finde sted for jeres nye udvidet familie.

Hoteller

Når først flyveturen er overstået, er den største udfordring ovre. Det kan være meget fremmet for en lille ny, at komme op på sådan en flyvetur. Det er noget mere trygt for den lille, at ankomme til hotellet, i skal bo på.
Der er dog nogle ting, som er værd at tænke over når i skal vælge hotel. Det er er en god ting, at vælge et hotel, hvor der ikke er så meget larm, hverken på selve hoteller, og larm fra trafik udenfor. Det kommer især til gode om natten, hvor både barnet og forældre, som regel er interesseret i at få noget søvn.
Udover over støjniveauet på, og omkring hotellet skal være i fokus, er det småting som der bør være for at få den optimale ferie med den lille nye. Det kan være hensigtsmæssigt at have et stort badeværelse til pusling, samt børnevenlig restaurant på stedet, men dette er småting, som der oftest kan findes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.