Nyheder

Svensk hotel sælger voksenlegetøj i minibaren

Du har booket et værelse på Berns Hotel i Stockholm. Du checker ind i receptionen og bevæger dig mod dit værelse, hvor du låser dig ind, sætter dine kufferter på gulvet og drejer mod minibaren, da du gerne vil have noget at styrke dig på oven på den lange rejse. Men i minibaren er det ikke whiskyflasken i miniature-udgave eller posen med nødder, der fanger dit blik.

Ikke kun vandflasker og nøddemix

For på det svenske Berns Hotel, beliggende i det centrale Stockholm, kan du forvente at støde på noget lidt andet end vandflasker og nøddemix, når du går i minibaren.

Nemlig legetøj til den voksne målgruppe.

Et træk for at være med på moden

Hotellets typiske målgruppe dækker over mode- og kunstelskere, der i forvejen kan nyde galleriet i hotellets lobby. Men nu tilbyder hotellet også gæsterne en anden form for underholdning.

Og det er helt bevidst, at det svenske hotel har valgt at gå lige netop den vej. De vil være med i forreste vogn, så kultureliten bliver ved med at komme tilbage for at overnatte på hotellet.

Bliver gemt væk når børnefamilier booker sig ind

Det er dog ikke en gimmick, der er blevet taget lige godt imod hos alle hotellets gæster. For nogle har det været en anelse stødende at checke ind på et hotelværelse, der tilbyder sexlegetøj (som fra her) lige ved siden af bl.a. biblen, som selvfølgelig også følger med på alle værelserne.

Gæsterne har dog fået en sød forklaring, hvis de har henvendt sig i receptionen, og har det været et decideret problem, er værelset selvfølgelig blevet ryddet for de erotiske elementer. Desuden gør hotellet opmærksom på, at legetøjet naturligvis bliver ryddet af vejen, når børnefamilier booker sig ind.

Baner vej for nytænkning af minibaren

Selvom Berns Hotel er de første til at sælge voksenlegetøj i minibaren, er der ingen tvivl om, at dette kan være med til at bane vej for en innovativ nytænkning af minibaren. I mange år har den været proppet med vand, små skarpe eller små snackposer, men fremover kan det sagtens være, at andre hoteller vælger at tilbyde øvrige ting til gæsterne, ligesom Berns Hotel nu har valgt at gøre.

Om der er andre hoteller, der vælger at gå samme vej og tilbyde samme udvalg af frækt legetøj til de voksne gæster, kan kun tiden vise. Men det har uden tvivl skabt omtale af det svenske hotel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.