Rejsetips

Skal du på backpacker eventyr? Her er nogle gode råd!

Backpacking er en yderst spændende rejseform, og er til den eventyrlystne sjæl, der godt kunne tænke sig at opleve verden på en anderledes måde.

Er du én af dem, og skal du snart på dit første backpacker eventyr, giver vi her nogle gode råd til din spændende rygsækrejse.

Husk rejseforsikringen

Rejser du uden for EU, dækker det danske og det europæiske sygesikringskort ikke. Derfor er det vigtigt, at du husker at tegne en rejseforsikring inden din rejse.

På denne måde undgår du store udgifter i tilfælde af, at du skulle blive syg eller komme til skade under din ferie.

Herudover, er det også en god idé at tage på lægebesøg inden du tager afsted, og blive behandlet hvis det er nødvendigt.

Eksempelvis kan det blive utrolig dyrt at blive behandlet af en tandlæge i udlandet. Har du derfor behov for en tandlægebehandling, eksempelvis en plastfyldning, så få det ordnet inden du tager afsted.

På denne måde undgår du tandpine på ferien, såvel som en dyr tandlægeregning. Har du behov for en billig tandlæge, der ikke går på kompromis med kvaliteten af deres arbejde, så klik her.

Medbring flere penge end du regner med at bruge

Det er altid en god idé at medbringe flere penge, end dét du regner med at bruge. Især på backpacker rejsen er det en fordel, idet du skal være afsted i længere tid, men også fordi rejsen giver plads til masser af spontane beslutninger.

Det kan være alt fra et pludseligt roadtrip til en spændende sejltur. Backpacker rejsen er nemlig ofte planlagt på et begrænset plan, og er baseret på en go-with-the-flow ideologi.

Du kan møde nye mennesker, som kan tage dig med på et spændende eventyr, eller få yderst appellerende forslag fra lokale, som du absolut ikke kan afslå.

Hav derfor ekstra penge med – det kan absolut ikke skade.

Vær åben overfor ændringer

Som nævnt, er ideen med backpacker rejsen, at du er spontan. Selvom der er ting du har planlagt hjemmefra, som du gerne vil opleve, er det en god idé ikke at insistere på at holde ved disse planer.

Der skal selvfølgelig være plads til ting, du har planlagt, men husk også at gøre plads til de pludseligt forekommende planer.

Ofte virker de måske ikke helt interessante, når du hører om dem, men ender med at være én af de bedste oplevelser, du har haft.

Vær derfor åben overfor ændringer – det kan være de leder dig til dit næste eventyr.

Vær kritisk når du pakker

Idet du skal bruge meget tid på at rejse rundt i forskellige lande og områder, er det en god idé ikke at pakke alt for meget og overbelaste din ryg.

Sørg derfor for at sortere i dit tøj, pak effektivt, og tag kun det yderst nødvendige med. Et enkelt par sko er eksempelvis fint, du behøver ikke flere. Og bliver det nødvendigt, kan du finde tøj, sko og meget mere til billige penge i det pågældende land.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.