Blog

Sådan starter du en rejse blog

Flere og flere danskere rejser og det kan være en god idé, at have sin egen rejse blog, hvorfra du skriver om dine oplevelser og rejser. Derfor vil du med denne guide, kunne lære hvordan du selv, kan starte din helt egen rejse blog.

Sæt gerne 30-60 minutter af. Tiden kan afhænge lidt af hvor erfaren du er inden for hjemmesider og den slags i forvejen. Du vil helt fra bunden af, kunne have sat en blog op på denne tid og have fået registreret og købt et domæne samt et webhotel til din nye rejse blog. Lad os springe ud i det!

Køb af domæne samt webhotel

server

Du kan lave en blog gratis, men det vil jeg ikke anbefale dig, da der ofte er store begrænsninger og dette kan være en ulempe. Derfor anbefaler jeg på det kraftigste, at du får købt dit eget domæne, således at du har din helt egen hjemmeside.

Derudover skal du have købt et webhotel, så du kan få din hjemmeside online på internettet. Både registrering af domæne samt køb af webhotel, kan gøres hos mange forskellige udbydere. En god idé er dog at benytte en på dansk.

Et godt eksempel på dette kunne være Meebox, hvor du kan købe begge ting samtidig for en relativ beskeden pris om måneden. Se en sammenligning over webhoteller her.

Få installeret WordPress

wordpress-581849_640 (1)

Efter at du har købt dit domæne og webhotel, vil du være klar til at installere WordPress på din hjemmeside. WordPress er det mest foretrukne CMS system både for bloggere og almindelige hjemmesider.

Det er enormt brugervenligt og tager ikke ret lang tid, at lære og sætte sig ind i. Hos Meebox vil du kunne bruge en 1-click-installer, der ved hjælp af kun et klik, vil kunne installere WordPress på din hjemmeside med et standard tema.

Dette tema vil du naturligvis altid kunne udskifte med et andet gratis tema eller vælge at bruge penge på et pænere og mere eksklusivt tema. Hvis du gerne vil have et tema, som ikke alle andre har, vil det anbefales, at du bruger lidt penge på et tema til din nye rejse blog.

Skriv artikler

coffee-1246511_640

Nu er din rejse blog sådan set i luften og det er nu det reelle arbejde først begynder. Start med at skriv en masse artikler til din rejse blog for at tiltrække nye besøgende til din blog. Det kan være hårdt i starten, hvor der med stor sandsynlighed ikke vil komme ret mange forbi din blog.

Det er her, hvor du skal blive ved med at skrive om dine oplevelse og dine rejser rundt i verdenen for at blive ved med at bringe nyt indhold på din rejse blog. Med tiden vil du begynde at se flere og flere besøgende på din blog.

Opdatering: Husk at det er muligt også at starte en blog, selvom du lige nu er på dagpenge. Det har Claus Bermann skrevet et godt indlæg om – herunder hvad du skal være opmærksom på for ikke at miste dine dagpenge.

Læs indlægget, der er skrevet ultimo 2018, her: https://www.skift-a-kasse.dk/den-ultimative-guide-til-dagpenge-for-bloggere/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.