Rejsetips

Sådan kan du rejse med små børn

Mange forældre er bekymrede over at skulle medbringe deres små børn på en længere rejse. Både fordi børnene kræver meget opmærksomhed, og fordi små børn ofte kan virke irriterende for andre rejsende for eksempel, når man sidder i et fly. Men der er stadig masser af muligheder for at komme ud at rejse, selvom man er nybagte forældre, så hvis du har lyst til at komme på ferie, så kommer der her en kort guide til hvilen ferie der passer bedst til små børn

Sommerhusferie i Danmark

Den første mulighed man kan benytte sig af er at tage i sommerhus i Danmark. Fordelen ved denne ferieform er, at man ikke skal bruge mange timer på transport, og man har stadig god mulighed for at koble fra i forhold til hverdagen og få tid til at slappe af. Derudover er man ikke langt fra et hospital i de fleste tilfælde, hvis barnet skulle få brug for at blive tjekket – mange forældre vil genre være helt sikre på deres barns helbred i de første måneder, da det kan være svært at tolke et barns signaler. Derudover er sommerhusferie typisk en meget billig ferieform, og man kan relativt hurtigt samle familien.

Bil- og storbyferie – Berlin, Amsterdam eller Paris

Hvis man er lidt mere eventyrlysten, så er storbyferie også en oplagt mulighed hvis man er nybagte forældre. En af fordelene ved bilferie er, at både mor og barnet har mere plads at boltre sig på i løbet af turen, sammenlignet med, hvis man skulle flyve. Dette gør det nemmere at passe barnet i løbet af turen.

En anden grund er at nyfødte børn sover store dele af dagen og derfor passer det godt, hvis man gerne vil på sightseeing. Her skal man bare sørge for at have det rigtige tøj og udstyr med til barnet, så man gør turen så behagelig som muligt.

Og som en sidste ting så er der masser af spændende storbyer tæt på Danmark, så man igen ikke skal bruge særlig lang tid på transport. Et par gode eksempler på dette kunne være både Paris, Berlin og Amsterdam, der alle ligger under 12 timers kørsel fra Danmark.

Færgerejser i Skandinavien

En tredje løsning kan være at tage på et weekendophold med Stena Line. Fordelene her er, at man både kan vælge imellem at besøge spændende storbyer som Oslo og Stockholm eller man kan tage ud og nyde den fredsfyldte natur i enten Norge eller Sverige, og dermed hurtig ligge afstand til en travl hverdag. Derudover er det både en meget billig og afslappende måde at rejse på, da man bare kan slå benene op og læne sig tilbage imens man nyder den friske luft.  Desuden er det en langt mere social måde at rejse på, så chancerne for at måde nye mennesker er meget større, end hvis man valgte at køre eller flyve på ferie.

Så selvom man er nybagte forældre, er der altså masser af både billige og praktiske måder man kan holde ferie på. Rigtig god rejse.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.