Rejseguide

Oplev kærlighedens by, Paris

Næsten alle drømmer om at se byernes by, og det er forståeligt. Paris kan byde på alt fra shopping til kultur. Hvis du ved, hvor du skal lede, kan du finde lige det, som du leder efter. I Paris kan du finde den kjole, som du altid har manglet, eller spise et måltid, som du aldrig vil glemme.

Tag kæresten eller familien under armen, og tag på jeres livs rejse.

Planlæg turen godt

Hvis du rejser i højsæson, er det vigtigt at have tungen lige i munden. Du er nok ikke den eneste, som synes, at Paris lyder som en fantastisk ide om sommeren. Du kan derfor godt opleve at møde kæmpe menneskemængder, men med den rette planlægning, kan det blive mere overskueligt.

Hvis du ved, hvilke museer og andre ting som du gerne vil se, så bestil biletter i forvejen. Når du allerede har bestilt billetter, så er der også stor sandsynlighed for, at du kan skippe den længste kø – det er nemlig ofte den til billetkøb.

Du kan også overveje at bestille billetter til en turistbus. På den måde, kan du nå at se alle de vigtigste turistattraktioner på en enkelt dag. Hvis du køber en busbillet på gaden, kan du også tit få pruttet prisen ned, og alt efter hvilket selskab du vælger, følger der kuponer med til mad og drikke forskellige steder. Maden, som du får med i købet, plejer at være noget meget kendt fra Frankrig – Måske kan du prøve at smage snegle.

Forkæl dine øjne

At være turist er hårdt for fødderne. Du lægger måske ikke mærke til, hvor meget du går på en dag, men du kan nok forvente, at det er meget. Hvis fødderne trænger til et hvil, kan du overveje at gøre det i smukke omgivelser. Noget af det, som Paris har mest af, er kunst. Frankrig er et af kunstens store lande, så det kan du lige så godt udnytte. Du kan gå på Monets museum, Musee de l’Orangerie og nyde de flotte åkander, eller måske vil du hellere på Louvre og se Mona Lisa.

Måske vil du lære mere om Picasso, så tag et smut forbi Musee National Picasso, hvor du kan se alle hans elskere og perioder. Du kan også se lidt af alle de store kunstnere på Musee d’Orsay. Når dine øjne har fået indtryk nok, så giv dine smagssanser et eventyr på en af byens mange hyggelige cafeer, eller betal lidt ekstra for en fantastisk aften på en god restaurant.

Gør det billigt

Det kan være dyrt med storbysferier, men hvis man tænker smart, kan man nemt spare penge. Hvis du bor lidt udenfor byen, men stadig indenfor metroens linjer, kan du spare på overnatning, men stadig komme nemt og billigt ind til centrum.

Hvis du gerne vil hurtigt rundt i Paris, er deres metro-linje meget effektiv uden at koste det hvide ud af øjnene. Du kan også spare på hele din rejse ved at finde afbudsrejser. Hvis du gerne vil finde de bedste tilbud på rejser, så læs mere på rejsetilbud.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.