Rejsetips

Oplev en ny verden af golf

Vinteren nærmer sig, og det betyder at golfsæsonen er ved at være ovre, og det kan resultere i at det kommer til at krible i dine fingre for at komme ud og svinge golfkøllen, og derfor har vi samlet 3 bud på hvor du bør tage på golfferie i løbet af vinteren, og endda kan have hele familien med, også selvom de ikke spiller golf.

Iberostar Costa del Sol, 4 stjerner

I et smukt og unikt område ved El Saladillo stranden i Malaga, finder du Iberostar Costa del Sol, som har en perfekt og smuk udsigt ud over middelhavet. Iberostar Costa del Sol blev i 2016 renoveret og har nu en rigtig høj standard for et 4-stjernet hotel, hvor der er noget at lave for hele familien. I de nære omgivelser finder du 3 forskellige golfbaner, Finta Cortesin, La Reserva og Valderrama som er 3 utrolig smukke baner, der byder alle spiller uanset handicap velkommen til at få sig selv et eller flere fantastiske spil golf i løbet din fantastiske golfferie med familien. Der er store lækre pools, men hotellet ligger også direkte ned til El Saladillo stranden, så den del af familien der ikke er golf-interesseret kan også være underholdt i løbet af ferien.

Maspalomas Tabaiba Princess, 4 stjerner

Til din golfferie, er det en god idé at tage et kig på Gran Canaria, ved Maspalomas, finder du Mapalomas Tabaiba Princess hotel, som byder på fantastiske faciliteter der gør dette hotel til en favorit blandt golfere og strandnydere, hvilket gør det til et hotel for hele familien. Kun et stenkast fra hotellet finder du Maspalomas verdensberømte sandbanker, som er et must-see for alle der tager forbi Maspalomas, og den dedikerede golfer.

Tilknyttet hotellet er Maspalomas Golf Course med 18 huller, par 73, som er designet af Mackenzie Ross og ligger kun 300 meter fra hotellet, som gør det nemt at bruge hver dag på greenen. Denne golfbane giver mulighed for at nyde en fantastisk golfferie, med en dejlig udsigt over havet. Udover denne bane, finder du også Meloneras Golf Course i nærheden, så der er mulighed for at prøve golfen på forskellige baner i løbet af din golfferie.

Heritage Awali Golf & Spa Resort, 5 stjerner

I Domaine de Bel Ombre, på Mauritius’ sydlige kyst, finder du Heritage Awali Golf & Spa Resort, som gennem afrikansk inspiration byder på et luksuriøst ophold, i enkelte og smukke omgivelser. Hotellet byder på fantastiske faciliteter i form af spa, golf og beach-clubs, som gør det til et fantastisk ophold for hele familien, også den del af familien der ikke er golf interesseret. Heritage Golf Club er en 72 par championship golf course, som er designet af Peter Matkovich, og denne golfbane har været vært for European Tour-turneringen Mauritius Open i 2015. Denne bane giver dig herved muligheden for at følge i professionelle golfspilleres fodspor, og du har derfor muligheden for en fantastisk golfferie.

Hvis du vil læse mere om hvor i verden du kan komme hen og opleve verden mens du spiller golf, kan du læse mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.