Rejsetips

Mand – Sådan gør du rejsen ekstra romantisk

Har du inviteret din kæreste eller kone på ferie og synes du samtidig at hun fortjener en god og romantisk ferie, så giver vi dig her et par gode råd til hvordan du kan gøre hende ekstra glad.

 

Vælg et hotel med wellness

 

Når du sidder og kigger efter et hotel i skal bo på, så kig efter om der er wellness, her kan du inviterer hende ned en eller flere gange i løbet af jeres ophold. Her kan hun få lov til at slappe af, få massage og svømme lidt rundt i et kurbad.

 

Hvis der ikke er spa og wellness på hotellet, så undersøg om der ikke er et sted i nærheden hvor man kan komme ind og få lidt selvforkælelse.

 

Spis ude

 

For at gøre det billigst muligt for jer selv, så vælg et hotel med stor buffet og aftensmad, det kan ofte spare dig for mange penge. De penge som der så er sparet kan du bruge på at give hende en ekstra stor oplevelse på en rigtig lækker lokal restaurant.

 

Oplev sammen

 

Det kan selvfølgelig være dejligt at ligge en masse ved poolen og bare slappe af, men sørg for at i også kommer ud og oplever byen og kulturen. Det er oplevelser i hverdagen som binder os mere sammen, så oplev mere sammen og i vil have større chance for at forblive sammen.

 

Det samme gør sig gældende i hverdagen når i er hjemme i Danmark, hvis du gerne vil se flere muligheder for oplevelser i Danmark, så tjek denne liste med oplevelsesgaver på Gavespot.dk.

 

Overrask hende med en gave

 

Kvinder elsker små gaver, det viser at du har brugt tid på at finde noget til netop hende og at du holder af hende. Det behøves ikke altid at være store og fine gaver, ofte kan det bare være en lille ting som er unik.

 

Det kan være alt fra en parfume, en creme, noget tøj, et smykke, en blomst, et par sko, makeup eller andet, her kan du finde mange flere gaveideer til hende.

 

Oplev det lokale natteliv

 

Tag ud en aften og få nogle lækre drinks og nyd hinandens selskab, tag eventuelt til den nærmeste storby og oplev nattelivet. Find en lokal bar hvor i kan sidde og nyde stemningen og suge til jer fra den nye kultur.

 

Herfra kan i altid gå videre rundt i byen og eventuelt møde nogle nye mennesker eller tage på en ny bar eller diskotek hvis i er til den slags. Mulighederne er som sagt mange for at have en hyggelig og romantisk rejse og gøre sin kvinde glad.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.