Uncategorized

Hold jul væk hjemmefra

Der er stor forskel på hvordan forskellige nationer holder jul, kigger vi f.eks. over Atlanten er det meget normalt at tage ud at rejse når der skal holdes jul. Her hjemme i Danmark holder de fleste, enten jul derhjemme eller hos noget familie. Det kunne være på tide vi lærte noget af amerikanerne?

Glem juleræset

Når der holdes jul hjemme, tager det ofte flere dage at gøre alt klar, det skaber for mange danskere et kæmpe ræs, du måske ofte kunne være foruden. Mange amerikanere ligger ansvaret fra sig og rejser til den anden ende af landet eller et helt andet land for at holde jul. Herved skal de kun sørge for gaverne, hvilket betyder at juleræset tager en del lettere på dig. De fleste af os når slet ikke at slappe af i jule perioden, som egentlig burde handle om at være sammen med familien, og ikke at have travlt med at forberede mad, gøre rent og alt det der ellers hører til at holde juleaften hjemme. Så næste gang der skal arrangeres jul, kunne det være en idé at vende muligheden for at holde julen i udlandet og komme tilbage recharged og klar til nytår.

Saml hele familien

I julen handler det om at fejre familien, og det gør man selvfølgelig bedst ved at samle hele familien. Det kan ofte gøre den store forskel, hvis der bliver ydet en ekstra indsats for at samle hele familien. Nogle gange kræver det en ekstra indsats at sørge for at eventuelle bedsteforældre har mulighed for at deltage og fejre jul med hele familien, men det kan være det hele værd. Tag en ekstra time ud i løbet af dagen til evt. at hente familiemedlemmer der ikke har mulighed for at transportere sig selv. Vi skal alle huske at julen handler om at give til hinanden, og det er en af de nemmeste gaver at give, hvis du henter andre så deres dag bliver nemmere. Husk at sprede jule glæde, det er nemmere end du tror.

Forkæl dig selv

Vi bliver ofte så fokuseret på at det hele skal være perfekt, at vi ofte glemmer at tage tid ud til os selv i løbet af dagen, men det kan være vigtigt hvis du skal have energi til hele aftenen. Forkæl dig selv med en rigtig god morgenmad, en god film eller andre ting. Det kan ofte være ret lækkert at forkæle sig selv med en gave som f.eks. et sengetæppe fra Georg Jensen. Det er de små ting, der kan gøre at du kommer gennem julen med mere energi, så du kan holde den gode julestemning i længere tid. Det vil være til gavn både for dig selv og andre i dit nærvær.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.