Rejseguide

FESTER, MODE OG MODELLER: Guide til New York Fashion Week

Der er under to måneder til at en af verdens største modeuger starter i New York. Modeugen starter d. 7 september og slutter den 14. september.

Gennem hele ugen, vil der være utallige events, fester, shows og modeller i flotte kjoler og overdådige kostumer rundt omkring i New York.

Det kan virke svært at finde ud af hvad der er vigtigt at se, når der er så mange gode muligheder at vælge imellem.

I denne artikel vil vi guide dig igennem de vigtigste events og fester du skal være til og alt andet du skal have styr på inden du tager afsted.

Hvor skal du sove henne?

Byen er i modeugen fyldt op af turister, modeller og andre folk inde fra modebranchen. Det betyder at hotellerne generelt er dyre i denne periode.

Det gode er:

Du behøver ikke at betale de høje hotelpriser, hvis du er smart.

Den bedste måde at bo under modeugen er hos en lokal, hvilket du bestiller gennem Airbnb.

Udover at du kan bo billigere, så er der noget helt specielt ved at bo i en rigtig New Yorker lejlighed.

 

Hvilket tøj skal du have på?

Modeugen i september er starten på efterårs sæsonen, hvad angår tøj.

Muligheden for dig er:

Du kan prøve helt nye outfits af, eller prøve at gå i noget anderledes tøj, uden at det føles forkert.

Hvis du tænker:

Jeg har ikke noget tøj i skabet at tage på, så er det en god undskyldning for at købe noget nyt tøj.

Du kan selvfølgelig købe det nyeste tøj, mens du er i New York, men hvis ikke du skal springe budgettet, så køb noget nyt tøj på nettet hjemmefra. Start med at kigge på tøjet hos AmericanDreams, da de har fornuftige priser og altid har de nyeste kollektioner.

 

Hvilke events skal du se?

Modeugen er bygget op omkring modeeventsene. Hvis du ikke er blevet inviteret til nogle af eventsene, skal du ikke være ked af det.

Der er flere og flere shows, som alle kan købe billetter til og deltage i. Du skal blot søge efter billetter til New York Fashion week, hvor du kan se hvilke shows du kan deltage i

 

Hvilke fester skal du deltage i?

Når der er modeuge betyder det at der er masser af fest om aftenen og natten. Der er flere fester over hele byen, som kræver at du skal være inviteret for at komme ind.

Hvis du har modet og kan klare en afvisning, så er det altid sjovt at prøve at komme ind til disse fester uden invitation.

Hvis ikke du har en invitation, så kan du i stedet tage på en af de mange natklubber på Manhattan. Der vil også være fyldt med folk fra modeugen her.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.