Rejseguide

Grunde til at alle bør backpacke

Det er virkelig sundt at opleve en masse kulturer og se, hvad der sker væk fra sit eget land. Derfor er det en god idé, hvis alle tager på en backpackingtur, mens de er unge. Selv hvis du ikke nåede det som ung, vil vi stadigvæk anbefale dig, at du gør det.

For vi ved godt, at backpacking normalt er noget med hostels, men du kan sagtens tage på backpackingtur og bo på f.eks. AirBnB eller hotel. Især AirBnB kan i dag være lige så billigt som hostels i mange byer, hvis I rejser flere sammen.

Når du tager et sted hen så husk at have et åbent sind, da det sådan set er det vigtigste, hvis du vil opleve noget nyt.

 

Spis lokal mad

Vi ved godt, at det er let at tage på McDonald’s, men det kan du altid gøre. Der findes ikke en bedre måde at opleve et land på end ved at spise deres mad.

I alle de lande som du besøger, vil vi anbefale, at du smager på alt det lokale mad, som du overhovedet kan.

 

Mød lokale i byen

Det gode ved hostels er, at du altid møder andre mennesker, som også er der for at opleve. Herudover kan det anbefales, at du bor på AirBnB, da de bedre kan fortælle dig, hvor de lokale tager hen.

Generelt er det en god idé at tage på bar og dansesteder, for det er ofte her, at du finder alle de lokale.

 

Rejs rundt i mange forskellige lande

Jeg vil anbefale dig, at du tager rundt til mange forskellige lande, så du oplever en masse forskelligt. På den måde opdager du, hvor store forskelle der er i verden, selvom vi er blevet mere globaliseret.

Hvis du følger disse råd, skal du nok få den bedst mulige oplevelse, når du tager ud og backpacker. Sig ja til sjove ting med lokale og så skal det hele nok gå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.