Blog Nyheder Rejsetips

Giv dig selv en bedre hoteloplevelse

Når du rejser rundt i verden og bor på hoteller, hostels eller AirBnB, så er det vigtigt, at du har de rigtige ting med, hvis du skal have en god tur.

Hvis du ofte rejser, vil du hurtigt opleve, at der er en række ting,  som hoteller stadigvæk aldrig har, og som er en god idé selv at have med.

Tag en skærm med

Det er en god idé at tage en skærm med, når du sover på hoteller. De har stort set altid fjernsyn, men ofte kan du ikke se andet end lokale TV programmer.

Stort set ingen hoteller har streamingtjenester, som er det, som de fleste af os gerne vil se om aftenen. Derfor er det en god idé at tage en computer og smartphone med på din ferie.

En computer og smartphone gør også, at du let kan få fat i de mennesker, som du elsker i livet. Det er ikke sjovt at bo på et hotel og skulle bruge deres telefon.

 

Bedre lyd

Når du gerne vil se noget på din smartphone, er det irriterende, hvis  du ikke har nogen gode højtalere. Når du er ude, er det fint at høre ting i dine høretelefoner.

Men tilbage på hoteller er ville det være rart, at kunne smide et par højtaler til din mobil og spille fed lyd. Heldigvis er det muligt, da der er mange af den slags løsninger, som du let og hurtigt kan tage med i din kuffert.

På den måde får du mobil fed lyd. Her finder du højtaler til iPhone 7.

 

Tag dit eget mobildata med

Hvis du rejser i Europa, har du samme dataplan i dit udenlandske abonnement, som du har i det, som du har derhjemme. Det skyldes, at en ny EU regel har gjort, at du ikke skal rammes af ubehagelige roamingpriser.

Hvis du rejser udenfor EU, skal du selv undersøge, om dit abonnement dækker i udlandet. Med 3 like home får du data i en række lande – bl.a. USA, New Zealand og Australien. Så hvis du skal nogen af de steder, er det værd at overveje at tage en mobil med med 3 like home.

Data er ikke kun rart, når du er på farten. Mange hoteller har stadigvæk ikke opdaget, at internet burde være med i prisen, da folk ser det som en basisvarer. Men mange steder skal du stadigvæk betale vanvittige priser for internet, som ofte er ret dårligt.
I stedet er du bedre stillet, hvis du har dit eget med, så kan du altid bruge hotellets, hvis de tilbyder det gratis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.