Rejseguide

Find både natur og kultur med Edinburgh som dit rejsemål

Oplev præcis had du gerne vil

Hvis du leder efter en ferie der ikke er den halve verden væk, er Edinburgh uden tvivl et fremragende valg. Den kan sagtens være at man ikke har hørt ligeså meget om denne storby, som man har om mange af verdens andre hovedstader, men det betyder på ingen måde at Edinburgh ikke har ligeså meget at byde på.

Ved at vælge Edinburgh som destination får man nemlig både nogle af verdens smukkeste natursyn samt de mest spændende kulturelle oplevelser. Her kan der blandt andet nævnes Edinburgh Castle som et eksempel. Hvis man besøger byen, er Edinburgh Castle uden tvivl et nødvendigt stop. Slottet er en ældgammel fæstning, der menes at have stået siden jernalderen.

Hvis man føler for at opleve landets mange naturindtryk en dag, er der selvfølgelig også rige muligheder for dette. Selvom man skal et smut udenfor byen for at opleve dette, skal man blot befinde sig i byen ved afgang. Der går nemlig et væld af busruter på dagsture, der kan føre én op i højlandet og de skotske fjelde.

En tur som disse er absolut nødvendig når man aflægger visit til den skotske hovedstad. her kan man vælge mange forskellige dagsture, men den absolut mest populære er en 10-timers tur, der tager en op fordi Loch Ness. Mange siger at man ikke kan besøge landet uden at besøge denne verdensberømte sø. Snyd derfor ikke dig selv for denne mulighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.