Rejsetips

Ferieguide: Tre ting du kan underholde dig med på ferien

Når man tager på ferie tager de fleste af sted både for at få en masse spændende oplevelser samt for at slappe af og netop når man skal slappe af enten liggende på stranden eller siddende i havestolen, skal de fleste have noget til at underholde sig selv med, så hvis du mangler lidt inspiration, eller måske noget ny inspiration, så kommer der her en kort guide til tre ting du kan bruge til at underholde dig selv med på ferien.

1: En god murstensroman til rejsen frem og tilbage

En ting som de fleste danskere har med på ferie er en god bog og det med god grund for en god bog er både særdeles underholdende og alt efter hvor lang ens ferie er, eller hvor hurtig man er til at læse, så kan man få en bog til at række hele ferien. Og derudover giver en god bog dig den ideelle mulighed for at dykke ned i den egne verden, alt imens du lever dig ind en spændende krimi eller måske et fantasiunivers. Så derfor bør man altid have en god bog med i tasken. Og som en sidste ting så er det vigtigt at huske, at der findes meget mere end bare fiktionsbøger, men også biografier eller gør-det-selv-bøger, som man eventuelt kunne bruge som indgangsvinkel til at lære en ny hobby i ferien, hvilket bringer os videre til det næste punkt på listen.

2: Garn og strikketøj til de stille stunder

For en anden hobby som rigtig mange danskere i disse år vælger at kaste sig over og som er nem at tage med sig på ferie er strikning og hækling. Strikning er en god hobby, da det ikke fylder meget i ens taske og derudover så er det en meget afslappende hobby, som er en af de mest effektive til at reducere stress og at forebygge demens ifølge flere undersøgelser. Derudover kan man bruge rigtigt mange timer på at strikke, og i sidste ende får man gavn af ens færdige produkt. Så hvis man eksempelvis er på ferie i Norge eller Island, hvor mange danskere valfarter til i disse år, kan man hurtigt få strikket sig en ekstra trøje eller måske en hue. Hvis du selv kunne tænke dig noget garn med til din næste rejse, kan du finde et stort udvalg af garn og strikkeartikler hos Rito.

3: En MP3-afspiller – ikke Ipad!

En sidste ting som er godt at have med på ferie er en klassisk MP3-afspiller men ikke en multienhed som en tablet eller smartphones.

Både smartphones og tablets er store tidsrøvere på ferien og de hjælper ikke en med at slappe af men minder i stedet en om den travle hverdag derhjemme. Men musik i sig selv er en rigtig god måde at slappe af. Udover at bruge det til afslapning kan man også bruge det i forbindelse med en god løbetur i skoven eller lignende. Man skal bare huske at have en oplader med sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.