Rejseguide

Familie ferie til Costa Del Sol – Her er de bedste attraktioner

Costa Del Sol, er danskernes favorit rejsemål nummer 1, vi elsker det sydlige spanien for varmen, den flotte natur, de smukke strande, den festlige stemning og de kolde drinks.

Der er et stort og bredt udvalg af attraktioner, men hvis du vil rejse til solkysten med familien, så har vi her lavet en liste over de ting som i bare må opleve mens i er afsted.

Aqualand Torremolinos

Aqualand i Torremolinos er kæmpestort, der er små bassiner til de helt små børn, der er store og vilde bassiner til voksne, der er rutschebaner, spisesteder og alt hvad man kan forestille sig. Hvis du køber billetter til aqualand ved døren så koster de 10 euro for små børn (3-4 år), 19 euro for børn (5-10 år) og 28 euro for voksne. Du kan også købe billetterne online hvor det er lidt billigere.

Tivoli World Benalmadena

Benalmadena er en rigtig familie og turistby, her finder du også et Tivoli, det er stort og der er en masse forlystelser, fuldstændig som vi kender det fra Tivoli i Danmark. Der er forlystelser til små, mellemstore og store børn.

Selwo Marina Benalmadena

Kunne du godt tænke dig at opleve et rigtig delfin show, så er Selwo Marina i Benalmadena et besøg værd. Her kan du og familien se delfiner udføre show, efter showet kan i gå rundt og blandt andet se papegøjer og andet sjovt. Lige ovre på den anden side af delfin showet ligger Parque Palomas, en stor naturpark som bestemt er et besøg værd.

Teleferico Benalmadena

Er du ikke bange for højder, så bør du ikke snyde dig selv for at komme helt op på toppen af solkysten, i benalmadena kan du nemlig tage en svævebane helt op til toppen af bjerget. Her kan du nyde udsigten, du kan se helt til sierra nevada, hvor der året rundt er is og sne på bjergene, du kan se hele malaga, du kan se til Fuengirola og på en god dag kan du også se gibraltar. På bjerget er der samtidig ørneshow, her kan du se ørne angribe deres bytte og få fortalt historier om hvordan de arbejder.

Strandene og lokal samfundet

På hele solkysten finder du lækre strande, her kan du nemt bruge en hel dag sammen med familien. Du skal dog ikke snyde dig selv for at komme ud og opleve det lokale samfund, tag eventuelt bussen eller lej en bil og kør ud til en af de små byer.

Hvis du ønsker flere ideer til attraktioner og oplevelser som du og din familie kan gøre brug af, så besøg gavespot.dk og se listen over de mange oplevelsesgaver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.