Billige Hoteller

Flybilletter og hotelophold er to af de primære udgifter i forbindelse med rejse.

Da denne blog tager udgangspunkt i hoteller, er det derfor også naturligt for os at guide dig videre til et billigt et af slagsen.

Du kan gøre især 3 ting for at få hoteller til en rimelig pris. Det værste du kan gøre er at bestille hotellet dagen før uden at have afsøgt markedet. Så betaler du den højest mulige pris.

Her ser vi på, hvordan du slipper til en mere rimelig pris i de 3 trin:

Brug søgemaskine

Vores vigtigste tip er, du bruger en søgemaskine til at finde dine hoteller.

En søgemaskine kan for dig søge gennem flere tusinde hoteller i de store byer på et øjeblik. Du kan sammenligne og sortere efter dem, der har pool, spa, WiFi på værelset eller måske morgenmad inkluderet i prisen.

Især 2 søgemaskiner er værd at overveje:

BilligeFlybilletter.dk/Hotel

Skærmbillede 2016-05-21 10.53.46

BilligeFlybilletter.dk er en dansk søgemaskine. Du har her mulighed for at søge efter flybilletter, hoteller og billeje i en samlet portal. Når du vælger en destination, har du mulighed for at læse mere om denne eller direkte søge efter mulige hoteller på destinationen.

HotelsCombined

find et hotel med hotelscombined

En anden udmærket mulighed er amerikanske HotelsCombined. Her søger du samtidigt på tværs af de forskellige bookingsites som Hotels, Booking, Expedia, GetARoom og mange flere.

Vær opmærksom på, at begge nævnte virksomheder får kommission, hvis du vælger at booke et hotel igennem dem – ikke at der er noget galt i det, i øvrigt.

Bestil i god tid

Som med flybilletter kan det svare sig ikke at bestille dine billetter i sidste øjeblik. Det koster dig ekstra penge.

Du bør bestille dit hotelophold ideelt cirka en måned før, du er ude at rejse. Du sparer ikke penge ved at booke et halvt år forinden kontra blot en enkelt måned.

Overvej deal-sider

Indimellem har de danske dealsider tilbud på hoteller, hvor du kan spare mange tusinde kroner.

Det er blandt andet sider som:

  • Nustay
  • Dealtown
  • Og Bownty

Hvor du ved at skrive dig op til nyhedsbrevet kan få nyt at vide, når der er deals at hente på hoteller.

Deals kan se sådan her ud – denne er hentet fra førnævnte Bownty:

rejsedeals

Dealsiderne henvender sig især til de mere spontane af jer. Det er ikke her, du finder et billigt hotel i Paris lige præcis til de datoer, hvor du i forvejen har bestilt flybilletter til.

Men du kan være heldig at finde et billigt kombineret tilbud på flybilletter og hoteller, så der alligevel er plads til en ekstra ferie i år.