Nyheder Rejseguide Rejsetips

Billig og solrig sommerferie?

Kan du heller ikke overskue udsigten til en våd og vindblæst dansk sommerferie? Men har du igen i år ikke fået planlagt ferien i ordentlig tid og sidder nu og kigger på udsolgte flyafgange og hoteller? Måske du skal kigge på alternative feriedestinationer, hvor du netop denne sommer får meget for pengene…

Paris

Byernes by Paris er normalt destinationen en varm forårsdag eller en flot efterårsdag – om sommeren ønsker danskerne strand og afslapning(mestendels). Det betyder, at du kan undgå de værste horder af turister, hvis du tager til en storby i sommermånederne. Paris kunne være et godt bud, da byen er charmerende året rundt, og sommerferien er derfor en god periode at nyde storbyens mange kvaliteter.

Tyrkiet

Tyrkiet plejer at være en af danskernes foretrukne feriedestinationer, da der altid er solgaranti, valuta for pengene og dejlige strande. I år har mange danskere dog fravalgt destinationen på grund af uroligheder omkring hovedstaden og frygten for terror. Danskerne søger denne sommer til Spanien og Grækenland i stedet for. Tyrkiet er i forvejen et af de lande, hvor du får mest valuta for pengene, men set i lyset af tendensen denne sommer, vil priserne tage et ordentlig dyk nedad. Så udover endnu mere plads langs poolen og ved buffeen, kan du også nyde ekstra god service og billige priser. Er du selv lidt betænksom ved at tage til Tyrkiset, kan du med fordel søge væk fra de største turistresorts og i stedet finde små perler langs kysterne. En pakkerejse giver dig, i Tyrkiet, mest for pengene, og samtidig slipper du for besværet med at stå for planlægning og bestilling selv.

Thailand

Den danske sommer er lavsæson i Thailand på grund af regntiden. Derfor foretrækker danskerne oftest at tage til Thailand i løbet af de kolde mørke vintermåneder i stedet for. Det betyder mindre turister ved turistattraktionerne, lavere hotelpriser og bedre service. Win-win for dig! Regntiden betyder, at der en time om dagen øser ned, men ellers er vejret dejligt og varmen fejler ikke noget. Fly er den største udgift i forbindelse med ferie i Thailand, men hvis du holder øje og flyver på billige dage, kan du skære noget af prisen. Hold øje med lavpriskalenderen her. Hoteller kan du derimod finde billigt på f.eks. booking.com eller hotels.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.