Rejseguide

Australien – Disse steder skal du besøge

Er du så heldig, at du har booket en rejse til Australien? Australien ligger på den anden side af Jorden, og det er ikke hver dag, man kommer til dette smukke land. Derfor er det vigtigt, at man i god tid, planlægger hvilke steder som man skal besøge og hvilke man godt kan sortere fra.

Whitsundays

Et absolut must see på din tur til Australien er Whitsundays. Whitsundays er et kæmpe ø-område, som huser hele 74 små og store øer. På disse øer kan du finde alverdens klimaer. Du kan både opleve frodige skove og de hvideste sandstrande, du nogensinde har og kommer til at se i dit liv. Den bedste måde at opleve Whitsundays er ved at booke en eller flere overnatninger på en båd. På den måde har I mulighed for at besøge de flotteste øer. Den mest populære sted i hele Whitsundays må være Whitehaven Beach, som er en sand naturperle. Her kan man finde krystalklart vand og lange kridhvide sandstrande. I vandet kan man møde alt fra hajer til skildpadder, og du er derfor garanteret en tur, som du sent vil glemme.

Fraiser Island

Fraiser Island er verdens største sandø. Her kan du opleve frodige skove og ørkenlignede områder. Den bedste måde at opleve Fraiser Island er ved at overnatte i telt, som flere rejsebureauer tilbyder. Her får man ligeledes lov til at køre rundt på øen i store firhjulstrækker. Her kan I for eksempel tage en tur forbi The Champagne Pools eller det berømte skibsvrag. Om aften kan I sammen med de andre beboere riste skumfiduser over bål og lave jeres egen aftensmad i det fine udekøkken. På Fraiser Island er der også et rigt dyreliv. Her kan man for eksempel opleve dingoer, som er en blanding mellem en ulv og en hund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.