Uncategorized

4 steder du ikke må misse i 2018

Vi er lige trådt ind i 2018 og mange går allerede rundt og skrupler over, hvorhen deres næste ferie skal gå. Det er selvfølgelig et evigt dilemma og mulighederne er mange. Hvis den danske sommer viser sig fra sin værste side og bliver ligesom sidste år, så kan det godt betale sig at rejse væk til varmere himmelstrøg.

Armenien

Armenien er et lille land beliggende nordøst for Tyrkiet og har kun en befolkning på 2,9 millioner.  Landet er verdens første kristne land og er ikke meget større end Jylland.   Det er et bjergrigt land, der kan gøre transporten fra det ene sted til det andet en smule besværligt. Dog gør den smukke natur, at man hurtigt glemmer de snørklede veje.  Landet grænser op til Tyrkiet, hvem de har et lidt anstrengt forhold til. På grænsen til Tyrkiet ligger bjerget Ararat, som ifølge biblen er dér, hvor Noahs Ark strandede. Hovedstaden  hedder Jerevan og har eksisteret i flere 100 år og byder på seværdigheder, hvor statuen af Moder Armenien samt Republikpladsen skulle være gode steder at besøge.  En tur til Armenien vil uden tvivl være en anderledes  og berigende ferie end så mange andre.

 

 

Marrakech

Marrakech er beliggende ikke langt fra Atlasbjergene i det sydlige Marokko, hvor storbyen der tæller mere end 1 mio indbyggere hurtigt vil charmere en med sine snævre gader, hvor man kan finde alt imellem himmel og jord, lige fra håndlavede sko, krukker til halstørklæder.  Souken er en af de store markedspladser og her vil det være muligt at se de forskellige håndværkere fremstille deres produkter for næsen af dig.  I begyndelsen kan det virke kaotisk, men i stedet for at lade dig skræmme af den anderledes tilgang, så prøv og nyd det.  Jardin de Majorelle er en af de mest populære steder i Marrakech.  Det er en imponerende have, som har taget grundlæggeren mere end 40 at skabe og vil med sine mange flotte blomster tage pusten fra de fleste.   En af de ting man absolut skal prøve når turen går til Marrakech er en en spa eller Hammam oplevelse. En hammam vil give dig fornyet energi og få dig til at slappe helt af og glemme hverdagens strabadser. En tur til Marrakech vil du sent glemme.

Vietnam

De fleste valfarter til Thailand, som er blevet en populær rejsedestination i Asien grundet den fantastiske natur, venlige folkefærd og billige mad. Men nabolandet Vietnam har mindst lige så meget at byde på og har en mangfoldig historie. Landet har fået en opblomstring siden Vietnam-krigen i 60´erne og har mange spændende seværdigheder. Her lokker en mildest talt fremragende naturoplevelser hvor Holong-bugten er en af mest besøgte steder. Derudover er det muligt at finde besøge de mange tunneler, som blev bygget under Vietnam-krigen, hvor disse er over 250 km.  Hvis rejsen går til Vietnam er det muligt at finde flybilletter til ingen penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.