Rejsetips

4 gode rejsemål imens vinteren raser

Den danske kong vinter har meldt sin ankomst, og for mange er det ensbetydende med korte dage med et minimum af solskinstimer.  Derfor er det forståeligt at mange har lyst til at  flygte fra det hele og smutte på en ferie til udlandet, men hvilke steder er værd at besøge i december måned. Disse 4 rejsemål vil få dig til at glemme den danske vinter.

Phuket

Phuket er et velkendt ferieparadis i det tidligere Siam, i dag kaldet Thailand. Her er et behageligt klima i den danske vinterperiode, hvorfor det vil være oplagt at skifte kulden ud med sol, palmer og hvidesandstrande så langt øjet rækker.  Phuket er en ø i det sydlige Thailand og her er der ingen tvivl om, at alt stress og jag man har med i bagagen hjemmefra forsvinder hurtigere end du kan tælle til fem.  Især er livet under vandet specielt, her er der alt fra søløver og havskildpadder der glædeligt gør dig selskab imens du udforsker koralrevet. Det vil være en skam at besøge Phuket uden at snorkle eller dykke. En ting er sikkert du vil hurtigt glemme det triste og grå danske vejr, så snart du sætter dine fødder i den hvide sand.

 

Goa

Goa er beliggende på Indiens vestkyst helt ud til arabiske hav, hvorfor der er spækket med hvide sandstrande og palmer så langt øjet rækker. Goa er et mekka for yogarejsende, hvor der er flere hoteller og ophold som udelukkende gør sig i det spirituelle- en perfekt getaway fra en stressende dansk december måned. Derudover byder Goa på mange forskellige seværdigheder, såsom snorkling, hvor det er muligt at støde på delfiner i deres naturlige habitat, hvis man tager en bådtur et stykke væk fra kysten.  Man kan ikke være i Indien uden, at prøve at ride på en indisk elefant, som er lidt mindre end de afrikanske, blandt andet kendetegnet ved deres ører. Goa vil være en god destination at skifte den danske vinter ud med og klimaet er ikke det varmeste på denne tid af året, hvilket gør det til en ideel rejsedestination om vinteren.

 

Golden Barrier Reef

Golden Barrier Reef er beliggende på Australiens østkyst og er kendetegnet for at have verdens største koralrev, med det resultat, at der er et meget varieret maineliv. Det er måske den mest populære rejsedestination i landet ”down under”. Grundet det varierende dyreliv er det også et mekka for dykkere, hvorfor mange bliver bidt af livet under vandet efter at have besøgt Golden Barrier Reef. Det vil uden tvivl være en oplevelse for livet. Hvis du ikke er til livet under vandet er der mange hvide sandstrande, hvor du kan ligge og dase, alt imens du får en dejlig solbrun tan og hverdagens strabadser vil blive glemt i løbet af nul komma fem.  Et rejse til Australien og Golden Barrier Reef vil være den perfekte destination for dig som væk fra den danske vinter.

Las Palmas

Las palmas er hovedstaden på Gran Canaria, og er beliggende på den nordøstlige del af øen. Så snart du er landet og sætter dine fødder på spansk jord, vil du øjeblikkeligt blive grebet af ø-stemningens rolige tempo.  Der er mange forskellige ting at tage sig til på Las Palmas, hvor du kan besøge de smukke strande, Playas de las Canteras eller Playa de las Alcaravaneras.  Det er blandt andet muligt at støtte byens hold Las palmas, som spiller i den bedste spanske række, hvor det er muligt at finde gode billetter med billige -fodboldrejser.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.