Nyheder

3 uundværlige rejsegadgets

Når du skal ud at rejse, er der altid nogle ting, som du altid bør have med din rejse. Uanset om det er en charterferie til sydens sol eller en vandrerferie i Frankrigs bjerge, vil du kunne få gavn af disse ting.

Derudover er det alle rejsegadgets, der ikke koster alverden, men hjælper med at gøre din rejse endnu bedre.

En powerbank er et must

Den første uundværlig rejsegadget som du altid bør have med på din rejse, uanset hvor du skal hen i verden, er en powerbank. En powerbank er typisk formet som en lille firkantet klods, hvoraf der er strøm til en eller flere opladninger af din telefon, hvis den skulle løbe tør for strøm.

Afhængig af hvor stor en powerbank du har, kan nogle kun klare en opladning, mens andre powerbanks vil kunne oplade din telefon flere gange. Det betyder også for dig, at selvom du er på ferie og ligger nede på stranden og din telefon går ud, vil du lynhurtigt kunne få strøm på din telefon igen ved hjælp af din powerbank.

Det samme er gældende, hvis du er på vandretur, cykeltur eller andet, hvor du ikke lige er i nærheden af en stikkontakt. Med en powerbank er det ikke længere nødvendigt, at skulle have strøm fra en stikkontakt, hvis ens telefon går ud.

Køb her:

http://www.incover.dk/shop/powerbank-c.html

En multiomformer er god, hvis du rejser udenlands

En multiomformer bør du anskaffe dig, hvis du skal på ferie til udlandet og ikke kun holder ferie i Danmark. En multiomformer bruges i en stikkontakt på et hotelværelse eller andre steder i udlandet, således at du får det samme stik, som vi bruger i Danmark.

Hermed vil du kunne bruge stikkontakten på sin vis, som hvis du var i Danmark. Det er især en god ting at have med, hvis du har børn og de skal have ladt deres tablets op eller lignende. Har du ikke en multiomformer, vil du ikke kunne bruge stikkontakterne i udlandet.

Beskyttelsescover kan redde din smartphone

Sørg for at have et beskyttelsescover på din smartphone, da det kan redde den for mange smadret skærme og andre uheld samt ikke mindst spare dig for mange penge. En større del af os danskere har en eller anden form for beskyttelsescover til vores smartphone, men der er stadig en stor del i dag, hvor smartphonen hurtigt kan blive ødelagt.

Det kan være et problem, hvis du er ude at rejse og din telefon går i stykker. Det er ikke alle steder i verden og slet ikke når du er på ferie, at der er et reparationssted til reparation af smartphones. Derfor kan det blive et problem, hvis din smartphone går i stykker.

Alternativt hvis din smartphone går i stykker er, at vente til du kommer hjem til Danmark igen og vente med at få den repareret.

Har du en iPhone 6? Find dit cover herunder:

http://www.incover.dk/shop/apple-iphone-6-covers-c.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.