Rejsetips

3 tips til at spare penge på din næste rejse

Er du i gang med at forberede din næste rejse? Så er det nu du skal i gang med at tænke over hvordan du kan spare lidt penge på din næste rejse. For de fleste ender en rejse nemlig med at blive noget dyrere end vi regner med og det kan derfor hurtigt være tiltrængt at spare lidt penge på rejsen. I denne artikel får du derfor tre tips til, hvordan du sparer penge på din næste rejse.

Book fly og hotel i god tid

Det første tip til, hvordan du sparer penge på din rejse er ved at booke fly og hotel i god tid. Som hovedregel gælder det om at bestille fly og hotel senest 3 uger før afrejse, da det specielt er i de sidste to uger inden afrejse at især flybilletterne stiger i pris. Det er samtidig en god idé at gå efter flybilletter på de mindre populære rejsedage, som fx tirsdag, da billetterne der er billigere sammenlignet med fredag og søndag, der er foretrukne rejse blandt mange.

Når du skal finde billige flybilletter er det en klar fordel at benytte en af de sammenligningstjenester der findes online i dag. Hvis du fx er på udkig efter flybilletter til USA kan du finde et udbud af flybilletter fra forskellige flyselskaber hos Rejsepriser.

Det er samtidig en god idé at bestille flybilletter og hotel samtidig, da der kan være mange penge at spare ved at benytte de tilbud der findes der.

 

Søg væk fra de populære turistområder

Når du har fundet billigt hotel og fly, handler det om hvordan du kan spare penge under selve rejsen. Det kan du blandt andet gøre ved at søge væk fra de mest populære turistområder.

Mange steder er priserne lidt højere i de populære turistområder, da fx restauranter kan tjene ekstra penge på turister på den måde.

Hvis du gerne vil finde god mad, men uden at det kommer til at koste en formue bør du derfor søge væk fra de mest populære turistområder, da du ofte kan finde billigere mad der.

Når du søger væk fra de populære turistområder vil du samtidig opleve mere af den lokale befolkning, og dermed få lidt ekstra kulturelt ind over din rejse.

 

Medbring mest muligt hjemmefra

Det tredje tip til hvordan du sparer penge på din rejse er ved at medbringe mest muligt hjemmefra. Du kan fx spare lidt penge, hvis du medbringer din egen madpakke til flyveturen frem for at købe mad i lufthavnene eller i flyet.

På samme måde kan du spare penge ved at medbringe meget andet hjemmefra. Hvis du fx skal betale for leje af sengelinned der hvor du skal sove kan du med fordel medbringe det hjemmefra. Du kan fx medbring sengelinned fra Georg Jensen Damask, som du kan finde på deres hjemmeside.

Selvom det virker som få penge at spare, vil det stadig gøre en stor forskel i det lange løb og måske være med til at du kan tilføje et par sjovere oplevelser til din rejse, fordi der er lidt flere penge at gøre med.

De 3 nævnte tips i denne artikel er blot eksempler på, hvordan du kan spare penge på din rejse. Alt efter hvilken rejse du skal ud på, kan der være mange andre måder hvorpå du kan spare lidt penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.