Rejsetips

3 ting du skal huske at pakke til din næste ferie

Står den snart på ferie og afslappende dage? Der er meget der skal ordnes inden du er klar til at tage på ferie. Ferien skal planlægges og kufferten pakkes, og samtidig skal der være klar til, at du ikke er på arbejde det næste stykke tid. Vi hjælper dig lidt på vej her, med 5 ting du skal huske at pakke til ferien.

Godt fodtøj

Det vigtigste at have med på din ferie, er nogle sko, som du kan gå rigtig meget i. Uanset hvilken ferie du skal på, kommer du ofte til at gå meget. Det kommer selvfølgelig an på, hvilken ferie du skal på, hvilke sko der er bedst.

Hvis du skal på storbyferie er et par kondisko eller sandaler, hvis det er varmt, din bedste ven. På storbyferie kommer du til at gå meget mere, end du forventer. Det kan nemt ødelægge ferien, hvis du har nogle dårlige sko med, og ender med vabler, der gør det umuligt at gå særlig langt.

Hvis du skal på shader ferie til et varmt sted, hvor den primært står op afslapning, er sandaler og kliklapper det ideelle.

Skal du på skiferie, er det selvfølgelig et par gode støvler du skal have med. Det er en god idé hvis det er støvler, som du har gået til på forhånd, så du ikke får vabler.

 

Kaffe og slik til rejsen

Hvis du skal rejse i lang tid, er det en absolut nødvendighed med kaffe og slik til rejsen, så rejsen kan komme til at føles lidt kortere.

Hvis du tager på kør-selv ferie, er lidt godter til turen undervejs, noget af det vigtigste du kan pakke. Du kan selvfølgelig købe snacks undervejs, men det er ikke altid man ved, hvad man køber lige så snart du er ude af Danmark, og det er derfor rart at have lidt med hjemmefra.

Hvis du er en af de mange danskere, der skal have et par kopper kaffe om dagen, kan du overveje at købe en aeropress kaffebrygger, som gør det muligt at lave kaffe uanset hvor du er, da den ikke kræver strøm for at brygge kaffe.

 

En god bog

En tredje ting, der er vigtigt at have med på din rejse, er en god bog, så du har noget at læse i undervejs. Det er specielt til rejsen, at en bog er en god at have. Hvis du fx skal flyve er det godt at have noget at læse i, i lufthavnen, hvor der godt kan være meget ventetid.

Hvis du skal køre bus, tog eller bil er det også godt at have en bog at læse i, når du er nået udlandet og der ikke længere er forbindelse på mobilen.

Hvis du plejer at blive køresyg, hvis du læser eller laver andet når du kører bil, bus tog eller flyver, kan du købe piller mod transportsyge. Det kan godt blive en lang tur, hvis du bliver dårlig og ikke har mulighed for at lave noget undervejs, ud over at kigge ud af vinduet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.